RPGbericht op twitter:

zondag 1 juli 2012

meer Conspiracy X 2.0

Het kickstarter-project voor The Paranormal Sourcebook is buitengewoon succesvol verlopen. Omdat er meer dan $8500 werd gedoneerd krijgen alle sponsoren gratis het Conspiracy X 2.0 Game Masters Screen.
Door $10 extra te doneren kon je ook de Conspiracy X Zener Cards in je bezit krijgen. Hopelijk zullen het scherm en de kaarten in de toekomst ook via (web)winkels te koop zijn.

Zodra het boek algemeen verkrijgbaar is lees je dat uiteraard hier.
De kickstarter voor het volgende supplement, The Conspiracies Sourcebook, bracht in een recordtijd ruim voldoende geld op. Er kunnen accessoires bij besteld worden: een Conspiracy X 2.0 Game Masters Screen, een set Conspiracy X Zener Cards of onbeschilderde metalen miniatuurtjes.

Aan het binnenhalen van bijzonder hoge bedragen zijn wederom leuke extra's verbonden waaronder een exclusief Area 51 Map Pack en een set Conspiracy X Dice. Laten we hopen dat deze later ook algemeen verkrijgbaar zullen zijn!

Voor wie benieuwd is naar Conspiracy X 2.0, maar graag eerst een voorproefje zou willen, heeft Eden Studios, in het kader van Free RPG Day, een fenomeen waar voor zover ik weet in Nederland weinig winkels aan meedoen, de Conspiracy X Introductory Game Kit gemaakt met een scenario, zes karakters en de basisregels. Deze kan gratis worden gedownload.


Links:
Conspiracy X The Conspiracies Sourcebook — Kickstarter Doneren kan nog tot 14 juli.
Eden Studios, Inc. - The Conspiracies Sourcebook
Conspiracy X Introductory Game Kit op DriveThruRPG.com
Eden Studios, Inc. - Conspiracy X Introductory Game Kit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten